ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΜΕΡΩΝ

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΜΕΡΩΝ

Η Angel Security εισάγει από εργοστάσια σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Ιταλία και η Κίνα, συστήματα καμερών που διαθέτουν 

αυθεντικά εξαρτήματα π.χ. SONY ή SHARP από Ιαπωνία και με δυνατότητα συνδυασμών πολλαπλών εφαρμογών με τα οποία το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας σας εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση προϊόντος-τιμής.
Το SECURITY CAMERAS είναι ένα brand name Καμερών και Καταγραφικών (DVR) που η Angel Security είναι αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας στην Ελλάδα. Είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα, νέα και πρωτοποριακά Συστήματα Καταγραφής και Μετάδοσης Εικόνας (Remote Surveillance Systems), που παρέχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.


      
Όλα τα προϊόντα διαθέτουν 2 χρόνια εγγύηση (C.E.)

• Εσωτερικές – Εξωτερικές Κάμερες με υπέρυθρα που βλέπουν από 30 έως 50 μέτρα, αντιβανδαλιστικού τύπου, μεταβλητού φακού.

• Εσωτερικές– Εξωτερικές Κάμερες με υπέρυθρα που βλέπουν έως 20 μέτρα, θολωτού (dome) τύπου, αντιβανδαλιστικού τύπου.

• Εξωτερικές Κάμερες με υπέρυθρα που βλέπουν από 50 έως 100 μέτρα, αντιβανδαλιστικού τύπου, μεταβλητού φακού

• Καταγραφικά Υψηλής Ανάλυσης (AHD DVRs)
Τα AHD καταγραφικά της SECURITY CAMERAS υποστηρίζουν τις AHD κάμερες των 1.0 / 1,3 / 2.0 megapixel καθώς και κάποια μοντέλα είναι υβριδικά και υποστηρίζουν και τα υπόλοιπα πρωτόκολλα εικόνας των καμερών, όπως τις αναλογικές ή τις TVI ή τις CVI ακόμα και τις IP. Επίσης έχουν τη δυνατότητα μετάδοσης της εικόνας σε κινητό και σε άλλο υπολογιστή στο κόσμο μέσω δικτύου.

 


     

• Καλώδια AHD Καμερών

• Βύσματα

Παθητικοί Πομποδέκτες

• Τροφοδοτικά Καμερών

Η Angel Security διαθέτει όλα τα περιφερειακά που χρειάζεται ένα πλήρες κλειστό κύκλωμα καμερών.