Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας

Η Angel Security,  διαθέτοντας την ειδική άδεια Ι.Ε.Π.Υ.Α. που εκδόθηκε από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης -Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, προμηθεύεται , εγκαθιστά και υποστηρίζει επώνυμα συστήματα ασφαλείας υψηλής ποιότητας κατασκευής, μοντέρνου σχεδιασμού και πρωτοποριακής τεχνογνωσίας.
Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν εγκρίσεις από Διεθνή Ινστιτούτα Μετρήσεων & Πιστοποιήσεων (CE,UL), καλύπτονται με εγγυήσεις από 2 έτη  έως και 10 έτη.

Το αξιόπιστο σύστημα συναγερμού σε συνδυασμό με την 20ετή εμπειρία, τη συνεχόμενη τεχνική ενημέρωσή και το εξειδικευμένο προσωπικό μας διασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην προστασία ενός ιδιωτικού, επαγγελματικού, αλλά και δημόσιου χώρου.

Η Angel Security εισάγει από την Ιταλία, συστήματα & περιφερειακά συναγερμών που πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές, εγγυήσεις καθώς και πιστοποιήσεις ασφαλείας.

Οι πιστοποιήσεις (GRADE) που διαθέτουν τα σημαντικά περιφερειακά των συστημάτων που προμηθεύεται η Angel Security, τα καθιστά κατάλληλα για χώρους που απαιτούν υψηλά μέτρα ασφαλείας(π.χ.τράπεζες…)


  

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Η Angel Security αναλαμβάνει τη μελέτη, εγκατάσταση & συντήρηση συστημάτων συμβατικής ή διευθυνσιοδοτημένης πυρανίχνευσης οποιουδήποτε χώρου.
Η σιγουριά αυτή απορρέει από την μεγάλη και πολυετή εμπειρία στις εγκαταστάσεις πυρανίχνευσης και μάλιστα σε ευαίσθητους χώρους, όπως σε φαρμακοβιομηχανίες , σε βαριές βιομηχανίες, σε θαλαμηγούς & πλοία, σε ξενοδοχεία, σε υπουργεία κ.α.

24ΩΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Το κάθε σύστημα (είτε συναγερμού είτε κλειστού κυκλώματος είτε πυρανίχνευσης) δύναται να συνδεθεί με Κ.Λ.Σ (κεντρικό σταθμό λήψεως σημάτων) ο οποίος διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα παρακολούθησης.

Ο Κεντρικός σταθμός παρέχει όλες τις δυνατές υπηρεσίες επί 24ωρου βάσεως.

Μέσα στις υποχρεώσεις του σταθμού είναι η άμεση ειδοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας, η ενημέρωση του συνδρομητή και όποιων άλλων υπευθύνων θέλει.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΣΚΑΦΩΝ & GPS ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

Η Angel Security εισάγει δοκιμασμένα συστήματα GPS σε πάρα πολλές χώρες δορυφορικού εντοπισμού στόλου οχημάτων, για τις ανάγκες πελατών που χρειάζονται ένα αξιόπιστο σύστημα διαχείρισης των οχημάτων τους.