Εταιρεία

Εταιρεία

Η Angel Security δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στον ευαίσθητο τομέα της παροχής Υπηρεσιών και Συστημάτων Ασφαλείας, από το 1998 με απόλυτη επιτυχία που σύντομα την καθιέρωσε σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας.

Η Angel Security με γνώμονα την 20ετή εμπειρία, την υψηλή ποιότητα σε τεχνογνωσία που διαθέτει και τεχνολογία που χρησιμοποιεί, αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από Έλληνες με ανώτερη ή ανώτατη εκπαιδευτική κατάρτιση & νόμιμη άδεια από το υπουργείο δημόσιας τάξης, παρέχει πλήρεις λύσεις για πραγματικά αποδοτική ασφάλεια σε πελάτες που αξιολογούν επαινετικά τις επαγγελματικές υπηρεσίες.

Από την ίδρυση της η Angel Security παραμένει πιστή στην πάγια εταιρική της φιλοσοφία που είναι η διαφανής σχέση με τον πελάτη, όπου αυτή επιτυγχάνεται μέσα από τη σαφή ενημέρωση των τεχνολογικών αναγκών του, την ακριβή εκτίμηση του κόστους των υλικών και των εργασιών, καθώς και την τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του έργου και για όσο χρόνο επιθυμεί ο πελάτης.

ΣΤΟΧΟΣ

 

Η ασφάλεια στην καθημερινή ζωή και η ικανοποίηση των πελατών μας στο μέγιστο βαθμό, που πραγματοποιείται με την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα των διεργασιών μας.

 

 

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Απευθυνόμαστε σε όλους που επιθυμούν να θωρακίσουν :

• την ιδιωτική και προσωπική τους ζωή,

• την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης τους.

Ή να βρουν :

• την αξιόπιστη & πιστοποιημένη λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη δημόσιου φορέα ή έργου,

• καθώς και την συνεχόμενη υποστήριξη σε όλους τους τομείς της ασφάλειας,

 

 

 

 

 

οπουδήποτε χρειάζονται τις άκρως επαγγελματικές μας υπηρεσίες στην Αττική, σε όλη την Ελλάδα και την επικράτεια, ακόμα και στο Εξωτερικό.